Yrd.Doç.Dr. Nilgün Başalp’a Sorularınızı Sorun

Güvenlik TV 19. bölümünün konuğu, Yar. Doç. Dr. Nilgün Başalp ile kişisel verilerin korunmasını ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısını konuşacağız.

Merak ettiğiniz soruları Yar. Doç. Dr. Nilgün Başalp’e sorabilirsiniz. Sorularınızı lütfen bize [email protected], @guvenliktv twitter hesabı veya bu duyuruya yapacağınız yorumlar aracılığıyla ulaştırınız.

One Comment

  1. Tahminimce bu bölümde ülkemizde kişisel verilerin korunmasından çok “korunmaması” üzerine konuşacaksınız. İnternette kullandığımız güvenliği Allah’a emanet siteler bile bir dünya gerek duymayacağı bilgimizi istiyor. Arkaplanda bunlarla ne yaptıkları bir yana bilgileri yanlış vermemiz durumunda yasal dayanaklar gösterip kendilerinin haklı olduklarını bir şekilde kullanıcıya kanıtlıyorlar. Ülkemizdeki en özel belirleyici yapı olan TC Kimlik numaralarımız neden insanın karşısına Google reklamlarından fazla çıkıyor? Devlet kişisel verilerin korunmasında sorun yaşayan çok büyük firmalara yüklü miktarlarda cezalar keserken, peki devlete cezayı kim kesecek? İçimizde hep kuşkularla ve paranoyalarla yaşamamız mı isteniyor acaba?
    İyi yayınlar dilerim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.