Dr. Hayrettin Bahşi’ye Sorularınızı Sorun

Güvenlik TV 18. bölümünün konuğu, TÜBİTAK BİLGEM Siber Güvenlik Enstitüsü Müdürü Dr. Hayrettin Bahşi ile Türkiye’de Siber Güvenlik konusunu konuşacağız.

Merak ettiğiniz soruları Dr. Hayrettin Bahşi’ye sorabilirsiniz. Sorularınızı lütfen bize [email protected], @guvenliktv twitter hesabı veya bu duyuruya yapacağınız yorumlar aracılığıyla ulaştırınız.

10 Comments

  1. merhaba kamu kurum personeline eğitim programı düşünülüyor mu acaba?

  2. Devletin siber güvenlik enstitüsüne biçtiği görevler nelerdir?

  3. Acaba bir devlet kurumu olan tübitak siber güvenliğe ilgisi olan öğrenciler için herhangi birşey yapmayı düşünüyor mu? Amerikada bu öğrenciler havada kapılırken ülkemizde aslında pek de değer verilmemesi görüşüme siz ne düzeyde katılıyorsunuz?
    Saygılarımla.

  4. Tübitak üniversitelerde siber güvenlik bilincini artırmak için herhangi bir çalışma yapıyor mu? Ders açılması gibi planları var mı? Varsa fiiliyata ne zaman geçecektir?
    Saygılarımla.

  5. Artık klasik haline gelen Tübitak’ın 3-4 günde bir dünya kuruma yaptığı güvenlik testlerinden hemen sonra bile basit açıklarla devlet siteleri hackleniyor. Acaba burada yapılan yanlış; testi yapan adam sayısının azlığı mı, bilgi ve bakış açısı eksikliği mi yoksa o kadar kısa sürede yapılabilecek iş olmamasına rağmen her sene tekrar tekrar denenmesi mi?

    Saygı ve sevgilerimle.

  6. Tr-Cert olarak dünya güvenlik sektörüne kattıklarımız var ise bunlar nelerdir? Yoksa niye yoktur yanlış olan nedir? Molla dediğimiz İran bile bilişim güvenliğinde bizden en az 20 sene ileride. Siz ne düşünüyorsunuz?

    Saygılarımla ve sevgilerimle.

  7. Öncelikle kurumunuz hayırlı olsun. Aklıma takılan bir soru oldu. Siber güvenlik enstitüsüne stajyer alacak mısınız? Saygılarımla

  8. Niye googleda normal bir arama yaparken bile devlet kurumlarının ağ topolojileri, cihazları, yazılım sürümleri ve şifreleriyle karşılaşıyorum? Sevgilerimle

  9. Tübitak’ın böyle bir kurumu bünyesinde kurduğundan yeni haberim oldu. Güzel işler yapmalarını bekliyoruz. Gelecek için yapılacak planlarından bahsedebilirler mi biraz?
    Hayırlı olsun.

  10. Gerçekten artık siber ordu kuruluyor mu? Yoksa bunlarda mı balon haber?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.